header-team-sleutelen

Het Operationele Team van DRT

Het operationele team houdt zich daadwerkelijk met de wedstrijden bezig. Het team bestaat uit de coureur Loran, de monteurs, de rijderscoach en de chauffeur. Dit team reist naar de trainingen en wedstrijden en gebruikt daarom alle faciliteiten die DRT tot zijn beschikking heeft, zoals de motoren en de volledig uitgeruste vrachtwagen.

Loran Faber
Loran krijgt bij DRT de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot internationaal (GP) niveau en zet zich hiervoor ook volledig in.

Jarno van Geffen – monteur en bestuurslid
Jarno is de hoofdmonteur van het team. Hij heeft zelf ook geracet, Jarno is voormalig Nederlands kampioen in de 50cc klasse. Hij heeft erg veel ervaring opgedaan als monteur, waarbij hij 4 jaar actief is geweest in de Grand Prix.

Peter Hobo – monteur
Tweede monteur bij Dutch Racing Team en een gepassioneerd motorliefhebber.

Leon Bovee – rijderscoach
Leon Bovee is rijderscoach bij Dutch Racing Team en begeleidt Loran tijdens de trainingen en wedstrijden.

Walter Jansen – data engineer
Walter Jansen is de data engineer bij Dutch Racing Team. Walter zorgt ervoor dat alle sensoren op de motor correct werken. Deze sensoren houden de conditie van de motor in de gaten, zodat Jarno en Walter kunnen zien dat de motor optimaal werkt, zoals de temperatuur van het koelwater of de kwaliteit van de verbranding. Daarnaast zitten er een aantal sensoren op de motor waarmee Walter Walid kan helpen met sneller rondgaan of een betere afstelling van de motor kan realiseren.

Wim Schreuder – chauffeur
Wim Schreuder is de chauffeur van de vrachtwagen en regelt het transport.