Forma is een Italiaans merk dat opgericht is in 1999 door Ivano Binotto en zijn vrouw Simonetta. Zij hebben 25 jaar een hoge functie gehad bij de grootste producent van de wereld in OEM off-road motorlaarzen en motorschoenen. Deze 25 jaar ervaring stoppen zijn nu in hun eigen motorlaarzen en motorschoenen. Zij besloten namelijk na 25 jaar weg te gaan bij deze producent om zelf een bedrijf op te richten in motorlaarzen en schoenen. Het merk Forma was geboren.

Laarzen en Schoenen Forma Motorsport

Door de motorlaarzen en motorschoenen Forma collectie stroomt innovatie, veiligheid en hoge kwaliteit. Dit staat dan ook voorop bij Forma. Motorlaarzen en motorschoenen Forma worden nu in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht. Het merk is uitgegroeid tot één van de meest innovatieve merken in de motorlaarzen en -schoenen industrie.

Motorlaarzen en motorschoenen Forma zijn voor de sportieve en stoere motorrijders. Motorlaarzen en motorschoenen Forma zijn stijlvolle opvallende of eenvoudig motorlaarzen of -schoenen. Forma  produceert voornamelijk leren motorlaarzen en -schoenen.

Het bedrijf is gevestigd in Altivole (TREVISO) in Italie. Altivole ligt dichtbij Asolo & Montebelluna waar de meest bekende en belangrijkste bedrijven in sportschoenen zijn gevestigd.

www.formaboots.com