operationeel-team-2017

Bestuur en management

Het raceteam valt onder een stichting. Naast de enthousiaste betrokkenheid bij de dagelijkse verrichtingen van het team, richt het bestuur zich toch vooral op de langere termijn continuïteit, de teambezetting en het financieel beleid. Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

Hans van den Oever – voorzitter
Hans is als mede-oprichter van het team vanaf het begin betrokken bij Dutch Racing Team en op de hoogte van alle relevante organisaties en regels die het racen mogelijk maken.

Henk Schotman – secretaris
Henk heeft in 2018 als medebestuurder de rol van Jac Wittekamp als secretaris overgenomen. Henk zorgt dat activiteiten die aansluiten of overlappen met de andere Academy onderdelen worden afgestemd en passen binnen de totale structuur. Tevens leidt Henk het ICT project die de algehele digitale verwerking en communicatie beter kan faciliteren.

Jarno van Geffen – penningmeester
Jarno is als mede-oprichter betrokken bij de opstart en uitbouw van het team. Jarno heeft zelf een racecarrière gehad en zet zijn kennis en ervaring in voor de technische zaken voor het Dutch Racing Team en adviseert en waar nodig ondersteund hij bij technische zaken binnen de Academy groep.