Bij Van der Pol Reclame & Belettering® zijn de mogelijkheden op het gebied van reclame-uitingen eindeloos. Of het nu gaat om autoreclame, reclameborden, stickers of een spandoek.

De wens van de klant is bij Van der Pol Reclame & Belettering het uitgangspunt om tot een perfect resultaat te komen. Zowel voor het ontwerp, de uitvoering als de plaatsing bent u bij hen aan het juiste adres. Meer dan 25 jaar geleden werd Van der Pol Reclame & Belettering® opgericht.
De nieuwste technieken zoals de hedendaagse carwrapping bestonden toen nog niet. Reclame-uitingen werden in die tijd op ambachtelijke wijze met de hand geschilderd. Toch was het bedrijf in de jaren tachtig al een zeer serieuze speler op de markt. Zo verzorgden zij onder andere maar liefst drie keer per jaar de gehele styling van 1200 Footlocker winkels in heel Europa.

Van der Pol Reclame & Belettering heeft de afgelopen jaren een flinke tijdreis afgelegd. Tijdens deze reis heeft de firma de nieuwste methoden op de voet gevolgd en heel wat ervaring opgedaan. Begin jaren 80 werd de eerste computergestuurde snijplotter aangeschaft. Niet veel later deden een ontwerpcomputer en een brede snijplotter hun intrede. Hiermee konden grote logo’s en teksten voor op vrachtwagens en reclameborden worden uitgesneden. In de jaren die volgden werden de computers sneller en de software beter, wat talloze mogelijkheden opleverde. In 1999 werd een geavanceerde snijplotter en een eerste digitale printer aangeschaft. Deze printer print logo’s en teksten op reclameborden, stickers en kleding. In 2008 werd een groot formaat printer aangekocht. Hiermee worden grote prints gemaakt met een lengte tot maar liefst 135 cm. Bovendien is deze printer in staat om direct op andere materialen zoals canvas, zeildoek, bannermateriaal en muurvinyl te printen.

Dit jarenlange groeiproces heeft ervoor gezorgd dat Van der Pol Reclame & Communicatie® zich snel ontwikkelde in de signwereld. In 2008 werd de eerste plaats veroverd tijdens de European Mactac Awards, in 2010 wist Van der Pol Reclame & Belettering® de tweede plek te bemachtigen tijdens de Sign Plus Awards competitie en werd tweede tijdend de designmaker contest 2012. Van der Pol Reclame & Belettering® is vernieuwend, vooruitstrevend en levert service en kwaliteit.

Het bedrijf is gecertificeerd 3M Signmaker en gekwalificeerd Avery verwerker en bovendien erkend door Si’bon; de organisatie voor binnen- en buitenreclame.

http://www.polreclame.nl/