CEV Valencia 13 november

Het seizoen 2011 is nu echt afgelopen voor ons team, nadat we de laatste race voor het Open Spaans kampioenschap vandaag hebben gereden. Met een goede 15e plaats in dit zware startveld in Valencia zijn we niet ontevreden.

Nadat we vrijdag de warming up goed hadden benut om de baan onder de knie te krijgen en de juiste afstelling te vinden werden zaterdag de twee kwalificatietrainingen verreden. Hierbij werd er in twee groepen gereden vanwege het grote aantal starters in Spanje. Bryan reed in groep A twee prima kwalificaties en zette uiteindelijk een tiende tijd op de klokken. Omdat de twee groepen samengevoegd werden werd dat dus een negentiende startpositie voor de race. We hadden wel gehoopt iets verder naar voren te staan maar hier konden we ook goed mee leven.

Zondagmiddag de race, redelijk van start maar in de eerste ronden wel een paar plaatsen teruggevallen. Na een rondje of twee was zowel bij de motor als bij Bryan alles op bedrijfstemperatuur en ging hij er tegenaan. Eén voor één wist hij een voorganger te passeren en reed zich zo naar een 15e plek aan het einde van de wedstrijd. Een prima race dus, keurig in de punten gereden en weer een goede ervaring rijker.

Dan wordt het nu tijd om alles van dit seizoen nog eens goed op een rijtje te zetten en ons te gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen met nieuwe (MOTO3) uitdagingen. We kijken er naar uit.